top of page
Zoeken
  • Claudia Andeweg-Tros

De week van de vitaliteit
Afgelopen week mocht ik weer 2 Vinyasa lessen verzorgen bij het Erasmus MC.

Voor de tweede keer dit jaar vond de Vitaliteitsweek plaats. Deze keer met een aangepast programma als gevolg van de verdrietige gebeurtenis op donderdag 28 september.

Aan mij werd voorafgaand ook de vraag gesteld of ik de yoga les door wilde laten gaan. Een terechte vraag, want dit is voor iedereen persoonlijk. Ik heb de lessen door laten gaan en daar kijk ik met een fijn gevoel op terug. Beide lessen ben ik gestart met het stilstaan bij 28 september. Iedere collega heeft deze dag op een andere manier beleefd. Alle gevoelens mogen er zijn. De les heeft er in ieder geval voor gezorgd dat deze collega's een uur tijd voor zichzelf hebben gehad. Een uur waarbij yoga je helpt om naar je lichaam te luisteren. Ik hoop dat mijn les bij heeft mogen dragen aan de vitaliteit van mijn collega's.


Namasté17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page