top of page
Zoeken
  • Claudia Andeweg-Tros

Mijn ondernemersreis

Ondernemen is echt een reis.....


Vorige week donderdag ontving ik een mail met het onderwerp 'gefeliciteerd'.


"Beste Claudia,

Waarschijnlijk heb je er nog niet bij stilgestaan, maar Trots in balans bestaat vandaag op de kop af twee jaar. Gefeliciteerd! Een mooie mijlpaal die je als ondernemer toch zeker even moet vieren."


Ik had er inderdaad niet bij stilgestaan en ook nadat ik de mail had ontvangen ook niet echt. Tot ik vanmorgen bezig was de vriezer te ontdooien. Zo'n klus is niet mijn favoriete bezigheid, maar het is wel een taak waar je niet bij na hoeft te denken. Dus terwijl de vriezer ontdooide en de ijsblokken naar beneden vielen, las ik de mail die ik ontvangen heb en liet ik vervolgens de afgelopen 2 jaar de revue passeren.


Wat is er veel gebeurd de afgelopen 2 jaar....


  • In mei 2022 gaf ik mijn eerste yoga lessen. Dat doe ik nog steeds, maar op een andere locatie en niet meer op dezelfde dagen en tijden.

  • Ik ben gestart met het geven van Powerwalk training in juni 2022. Dat doe ik nog steeds, maar niet meer op dezelfde dagen en tijden.

  • Het rooster is diverse malen aangepast.

  • De groep leden past zich iedere keer weer aan.


Maar wat er altijd weer overblijft is het plezier om les te geven. Het plezier om de yogis' en powerwalkers in beweging te brengen en een stukje bijdragen aan hun vitaliteit, hun gezondheid. En ik beweeg zelf ook meteen mee. Niet alleen lichamelijk in beweging, maar ook met mijn gevoel.


Het leukste van ondernemer zijn is dat ik iedere dag weer mijn gevoel kan volgen. Past het aanbod nog? Zou ik niet beter een andere dag of tijd les kunnen geven? Strippenkaart of abonnement? Ga ik weer een opleiding volgen? Vanavond wordt code geel voorspeld (letterlijk vanavond.... ;-) ), wat betekent dat voor de Powerwalk training?


Het is een hele reis geweest de afgelopen 2 jaar en de eindbestemming is nog niet bereikt.

Maar deze reis had ik niet kunnen beginnen zonder de steun van mijn gezin en dan met name van mijn man Ruud. Dank je wel dat je in mij gelooft en dat je achter me staat!


Op naar een nieuw jaar Trots in balans!9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page