top of page

Ervaringen

Het leukste: donderdag avond is Powerwalk avond voor mij! Echt heerlijk om buiten te sporten onder leiding van Claudia. Het is altijd gezellig en leerzaam om met de groep op pad te gaan. Claudia kan goed motiveren en je stimuleren om lekker te bewegen.

Sandra K.

Powerwalk vind ik heerlijk omdat het buiten is. We lopen zo'n 4 a 5 km en doen onderweg krachtoefeningen. De combinatie hiervan is perfect.
Ook de Yoga lessen zijn erg fijn. Het is een leuke groep en de lessen zijn afwisselend. Je komt helemaal tot rust. Een aanrader voor iedereen!

Mary T.

Wekelijks volg ik de yogalessen bij Claudia. Ik heb een knie operatie gehad waarvan ik nog steeds aan het revalideren ben. Sinds ik de yogalessen volg merk ik vooruitgang in mijn revalidatie, wat ik niet had verwacht. Ik kan mijn knie nog niet helemaal strekken. Nu ik wekelijks naar yoga ga, merken zowel mijn fysio als ik dat het strekken veel soepeler en beter gaat. Ik merk dat mijn lichaam meer in balans komt, dat ik soepeler en sterker wordt. Daarnaast zorgt Claudia voor veel variatie in de lessen en besteedt ze aan iedereen aandacht. Ze luistert ook goed naar de groep.

Anouk R.

bottom of page