top of page
Zoeken
  • Claudia Andeweg-Tros

Als je doet wat je altijd deed....

"Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken

Blijf ik denken zoals ik altijd dacht

Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht

Blijf ik geloven wat ik altijd heb geloofd

Als ik blijf geloven wat ik altijd heb geloofd

Blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan

Blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt

Maar als ik mijn ogen sluit en goed kijk naar binnen

Dan kom ik deze cirkel uit en kan ik steeds opnieuw beginnen

Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg"

-Albert Einstein-


En dat is precies wat ik gedaan heb. Ik ben de cirkel uitgekomen en opnieuw begonnen.

2 Jaar geleden wist ik niet goed wat ik wilde. En nu kan ik zeggen dat ik precies weet wat ik wil.


Ik heb de tijd genomen om na te denken waar ik energie van krijg. Wat wil ik precies? Ik ben een nieuw avontuur aangegaan als zzp-er. Ik heb diverse opleidingen gedaan, zodat ik Yogalessen, Mindfulness trainingen en Sportlessen kan verzorgen. En daar kreeg ik onwijs veel energie van. En nog steeds.... Maar ik deed het allemaal alleen en vanuit huis. Ik miste het om met anderen samen te werken en om gezamenlijke doelstellingen te hebben. Om de deur thuis 's morgens achter me dicht te trekken en na een werkdag weer thuis te komen bij mijn gezin.


Vorig jaar op 23 januari startte daarom mijn nieuwe avontuur met een interim-opdracht bij het Erasmus MC. Heel fijn om op deze manier te starten voor een periode van een jaar. En nu, precies een jaar later, ben ik per 23 januari in vaste dienst getreden. Toch weer in loondienst nadat ik in mei 2022 gestart ben als ZZP-er. Dat had ik 2 jaar geleden niet verwacht, maar de cirkel is rond.


Het grote verschil met 2 jaar geleden is dat ik mijn baan in loondienst combineer met lesgeven. Ik werk 3 dagen per week voor het Erasmus MC en daarnaast geef ik 4 uur yoga en 2 uur Powerwalk. Dus 3 dagen per week trek ik 's morgens de deur achter me dicht en ben ik onderdeel van het inkoopteam in het EMC. De andere dagen en uren vul ik met lesgeven, lessen voorbereiden, mezelf ontwikkelen, zelf sporten, en fijne wandelingen maken met de hond. Wat een mooie combinatie, al zeg ik het zelf :-)48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page