top of page
Zoeken
  • Claudia Andeweg-Tros

Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.


6 Weken geleden ben ik gestart bij het Erasmus MC. 3 Dagen per week maak ik onderdeel uit van een fijn team dat zich onder andere bezig houdt met de beschikbaarheid van producten die in het ziekenhuis gebruikt worden. Best spannend om na een klein jaar toch weer in de supply chain aan de slag te gaan.


Naast het werken bij het Erasmus geef ik nog een aantal uur per week Yoga lessen en Powerwalk trainingen.

En juist deze combinatie werkt op dit moment goed voor mij.


Had ik dit een jaar geleden, toen ik weg ging bij bij mijn vorige werkgever gedacht? Nee, totaal niet. Bevalt het? Ja zeker.


Het werkt voor mij op dit moment het beste om niet te ver vooruit te kijken. Af en toe stil staan en tijd nemen voor mezelf. Waar krijg ik energie van en wat kost me energie? Waar wil ik graag mee stoppen, waar wil ik mee door gaan en waar wil ik juist graag mee starten? Dus kortom, hoe blijf ik in balans?


Zo merkte ik dat ik veel energie haal uit het verzorgen van lessen en trainingen, maar dat ik het miste om onderdeel te zijn van een team en van gezamenlijke doelstellingen. Dus ik ben doorgegaan met het aanbieden van Yoga lessen en Powerwalk trainingen. Ik heb het rooster aangepast aan het werken bij het Erasmus. En zo ontstond er een mooie combinatie die op dit moment helemaal bij me past.


Trots in balans - altijd in beweging!118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page