top of page
Zoeken
  • Claudia Andeweg-Tros

Waardering...

"Als we niet kunnen

waarderen waar we zijn,

zullen we nooit waarderen

waar we heen gaan"


Vanmorgen kwam ik deze mooie quote tegen.


2022 Is bijna voorbij en is voor mij een heel bijzonder jaar geweest. Een jaar vol veranderingen en uitdaging.


En als ik dan denk aan het woord waardering, dan is er voor mij heel wat om te waarderen.

  • Ik waardeer het dat ik 20 jaar voor mijn vorige werkgever heb mogen werken, maar ook dat er naar mij geluisterd werd toen ik aangaf dat ik toe was aan een volgende, andere stap.

  • Ik waardeer het dat ik vanuit mijn gezin alle steun en liefde heb gekregen om de stap naar zelfstandig ondernemer te zetten. En geloof me, dat is niet altijd makkelijk...

  • Ik waardeer het dat ik naar mezelf heb geluisterd en dat ik niet af ben geweken van het doel dat ik voor ogen had en nog steeds heb.


Het is een mooi jaar geweest en ik kijk met het volste vertrouwen vooruit naar wat het nieuwe jaar mij gaat brengen. Ondanks dat ik onwijs veel plezier en voldoening haal uit de lessen en trainingen die ik geef, is het voor mij toch weer tijd voor een volgende stap.

Een stap waarin ik Trots in balans ga combineren met 'iets anders'. En wat dat ' iets' precies is daar ben ik mee bezig. Ik ga in ieder geval door met de lessen en met de trainingen en blijf mezelf ontwikkelen op dat gebied. Maar het onderdeel zijn van iets anders, een bedrijf, een team, gezamenlijke doelen, hoe dat er dan ook uit mag zien, dat kriebelt weer....


Komende weken ga ik genieten van mijn gezin, van al het moois dat dit jaar me gebracht heeft en mooie plannen maken voor 2023!


Voor iedereen die mijn lessen of trainingen gevolgd heeft, bedankt voor het vertrouwen, de sportiviteit en gezelligheid. Op naar een mindful en vitaal 2023!
9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page